Kerstmuziek in de Stad 2020

Zaterdag 19 december 16.30 uur  |  Catharinakerk Doetinchem

Het is intussen al een traditie: ergens halverwege december komen we samen in de Catharinakerk voor een heleboel heerlijke kerstmuziek: Kerstmuziek in de Stad.
Dit jaar zal het er wel een beetje anders uitzien, zoals alles dit jaar. Meezingen zal er hoogstwaarschijnlijk helaas niet bij zijn. Toch zullen er bekende kerstliederen klinken, naast andere prachtige muziek. Wellicht kunt u dan al neuriënd naar huis fietsen na deze Kerstmuziek in de Stad, en zo toch een beetje in de kerstsfeer komen.

Kerstmuziek is dit jaar op zaterdagmiddag 19 december, om 16.30 uur.
Medewerking is er dit jaar van een deel van het ensemble ‘Il Canto di Rame’. Dit ensemble is zo langzamerhand geen onbekend gezicht meer in de Catharinakerk. Omdat saxofoniste Iris haar eigen kerstkindje verwacht (of eigenlijk: Sinterklaas-kindje) zullen Elske te Lindert, Marije Toenink en Liga Vilmane het dit jaar zonder Iris doen. Door sopraan, cello en toetsen zal allerlei prachtige kerstmuziek gespeeld en gezongen worden.

Van harte welkom! Toegang is vrij, een vrije gift bij de uitgang wordt zeer gewaardeerd.

Natuurlijk geldt bij deze Kerstmuziek, net als bij alle andere activiteiten dat er bepaalde corona-regels zijn die we hanteren. Bovendien moet u een plekje reserveren als u er bij wilt zijn. Houd hiervoor de zondagsbrief in de gaten, daar zal tegen die tijd te lezen zijn hoe en waar u zich kunt aanmelden.